fbpx

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

Om jullie wat tijd en moeite te besparen maakten wij een lijst om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Zie je jouw vragen nog steeds niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

ALGEMEEN

Werken jullie met vaste prijzen of prijs per uur?
Wij werken vooral met vaste prijzen!

Rekenen jullie transportkosten aan?
Wij rekenen €0,30 per kilometer tijdens de doorreis aan.

Op hoeveel revisie rondes hebben wij recht?
Wij geven graag 3 revisie rondes per video, foto, website of logo design. Zo krijg je de kans om het eindresultaat driemaal te wijzigen naar eigen behoefte. Had je graag nog iets extra in de video, foto, website of het logo gezien? Of laat je er liever iets uit? Geen zorgen, je hebt recht op 3 herwerkingen.

VIDEO EN FOTO

Welke video’s bieden jullie precies aan?
Wij focusen ons vooral op promotie video’s (product, evenement, dienst), vastgoed video’s, trouw video’s en bedrijfsvideo’s. Heb je andere noden? Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan voor alles open.

Hoe gaat een videografische samenwerking met Reveal in zijn werk?
Eerst en vooral bespreken wij graag het doel van de video, zo weten wij hoe en wat er in kaart gebracht moet worden. Vervolgens vindt de video shoot plaats en de videomontage volgt. Na ongeveer 1 week leveren wij onze eerste eindversie, die jij dan beoordeelt.

Natuurlijk heb je recht op 3 revisie rondes! Met andere woorden krijg je de kans om door ons wijzigingen te laten doorvoeren, dit driemaal op een rij. Wanneer je nog steeds niet tevreden bent na de 3de eindversie zijn wij genoodzaakt om verdere wijzigingen aan te rekenen.

Hoe lang duurt een videoproductie?
Dit verschilt van project tot project, ieder project is anders. Het opnemen van een promovideo kan snel 1 dag in beslag nemen. Voor event video’s is dit natuurlijk afhankelijk van de duur van het evenement. Voor de montage mag er minstens 1 week en maximum 2 weken gerekend worden voor de eerste eindversie.

Welke fotografie bieden jullie precies aan?
Onze fotograaf is vooral gespecialiseerd in product, interieur en vastgoed fotografie. Heb je andere noden? Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan voor alles open.

Hoe gaat een fotografische samenwerking met Reveal in zijn werk?
Foto: Eerst en vooral bespreken wij graag wat er precies gefotografeerd mag worden. Na het ontvangen van alle gegevens gaan wij graag over tot de shoot zelf. Ook hier heb je recht op 3 revisierondes voor het foto bewerkingsproces.

WEB DESIGN

Wat is de rol van een CMS?
CMS staat voor Content Management Systeem, een bestuurssysteem waarmee je gemakkelijk zelf aanpassingen aan je site kunt doen.

Waarom is de laadtijd van een website belangrijk?
Elke seconde telt, vooral voor mobiele surfers. 47% van de consumenten verwacht dat een website in maximaal 3 seconden laadt. Daarom hechten wij veel belang aan het optimaliseren van onze websites, zeker qua laadtijd en responsief ontwerp.

Waarvoor staat SSL?
SSL is een standaardmethode om een veilige verbinding tussen een website en haar bezoekers tot stand te brengen. Gegevens die tussen een browser en een website verstuurd worden, zijn versleuteld en kunnen dus niet misbruikt worden. Voordelen: het geeft vertrouwen, heeft een positief effect op de SEO van je website en je scoort beter in Google.

Jullie spreken vaak van een responsieve website, waarvoor staat dat?
Een responsief ontwerp betekent dat je website zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop het bekeken wordt. Meer dan 60% van de bezoekers haakt af als je website niet goed verschijnt op mobiele toestellen.